Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για τη σειρά Kiss Me First

*
H Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη δραματική σειρά Kiss Me First. Με βάση το σενάριο, μια μοναχική, νεαρή γυναίκα, που ασχολείται μανιωδώς με ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας γνωρίζει ένα κορίτσι που την οδηγεί σε ένα κόσμο γεμάτο σκοτεινά μυστικά. Η πρωταγωνίστρια ζει στο Λονδίνο και πρόσφατα έχασε τη μητέρα της. Ο μόνος τρόπος που βρίσκει για να ξεχάσει είναι να χωθεί σε έναν εικονικό κόσμο. Η συνεχιζόμενη επαφή της τόσο εικονικά, όσο και πραγματικά με τα μέλη αυτού του κόσμου, θα ανοίξει μια νέα διασταση στην κοινωνική της ζωή. Όμως ακόμα και από εκεί δεν λείπουν οι κίνδυνοι και μάλιστα πίσω από το πέπλο της ανωνυμίας, κάποιος καθοδηγεί τις συμπεριφορές των μελών, με θανατηφόρες συνέπειες. Το Kiss Me First είναι βασισμένο στην πρώτη νουβέλα της Lottie Moggach και αποτελεί δημιούργημα του Bryan Elsey. Πρωταγωνιστούν οι Tallulah Haddon (Taboo, Modern Life is Rubbish, The Living & The Dead) και Simona Brown (Man Up, The Night Manager). Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kindle Entertainment και Balloon Entertainment. Η προβολή της θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*